Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la fiert in multa apa rece. Se
Burta se spala in mai multe ape reci, se curata cu lama ascutita a unui cutit, dupa care se taie felii mari si se pune la fiert in multa apa rece.
Se fierbe descoperit, impreuna cu oasele de porc sau un rasol de vita, citeva ore. Dupa o ora de la inceputul timpului de fierbere, se adauga zarzavatul de supa curatat si ceapa taiata in doua.
Cind burta este fiarta, se scoate, se taie felii, se pun in farfurie si se acopera cu zeama in care au fiert.
Ciorba se acreste cu otet dupa gust, se potriveste de sare si se serveste dreasa cu putin galbenus de ou.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Supa de praz
Ciorba de peste
Ciorba de cartofi cu tarhon
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii