Se pune burta la fiert cu o ceapa mai mare sau 2 mici impreuna cu morcovul si ardeiul gras in apa mai multa. Dupa ce a fiert burta, se scot toate legu
Se pune burta la fiert cu o ceapa mai mare sau 2 mici impreuna cu morcovul si ardeiul gras in apa mai multa. Dupa ce a fiert burta, se scot toate legumele si se arunca iar burta se scoate si se taie fidelute apoi se strecoara supa ramasa prin sita sa ramana limpede. Separat se bat ouale cu smantana si cu o lingura de faina. Odata repusa zeama si burta pe foc se rastoarna compozitia de oua putin cate putin in tot acest timp trebuie amestecat intr-una. Separat se da prin razatoare un morcov care apoi se arde in ulei iar uleiul strecurat se toarna deasupra ciorbei care ii da un aspect deosebit. Se face separat mujdeiul de usturoi cu otet.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii