Pentru ciorba de burta se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana ramin albe, 1 kg de burta si un picior de vitel. Se pun la fiert in apa cu sare.
Pentru ciorba de burta se spala in mai multe ape si se curata cu sare pana ramin albe, 1 kg de burta si un picior de vitel. Se pun la fiert in apa cu sare, cu un morcov, un patrunjel si o ceapa intreaga, foi de dafin, boabe de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit.
Se scoate burta si dupa ce s-a racorit, se taie in forma de taitei mai grosi, de asemenea si carnea de pe picior. Se pun intr-o oala, se strecoara zeama in care au fiert si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se bat galbenusurile cu doua linguri de otet de vin sau o jumatate de lamaie si se amesteca incet cu zeama din oala. Ciorba de burta se serveste fara sa se mai puna pe foc.
Ciorba de burta se serveste calda.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii