Burta si piciorul de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pina ramin albe. Se pun la fiert in 4 l. apa cu sarea, morcovul, patrunjelul
Burta si piciorul de vitel se spala in mai multe ape si se curata cu sare pina ramin albe. Se pun la fiert in 4 l. apa cu sarea, morcovul, patrunjelul, ceapa intreaga, foile de dafin si citeva boabe de piper. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Se scoate burta si dupa ce s-a racorit, se taie ca niste taitei mai grosi, la fel si carnea de pe picior. Se pune intr-o alta oala, se strecoara zeama in care a fiert si se lasa sa mai dea 2-3 clocote. Deoparte, se bat galbenusurile cu 2 linguri de otet de vin sau ½ lamiie si se amesteca incet cu zeama din oala. Se gusta de sare si se acru.
Se serveste cu smintina (si, dupa prferinta, cu ardei iute si usturoi)
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaIncanta-ti simturile cu o reteta delicioasa de fusilli al dente, acompaniata de bucati suculente de piept de pui si sos...
Fusilli cu piept de pui si smantana - Reteta unui preparat gustos si cremosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii