Carnea afumata se tine in apa rece citeva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cit s-o a
Carnea afumata se tine in apa rece citeva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cit s-o acopere.
Se fierbe descoperit pina cind carnea se desprinde de pe os, se scoate si se curata. Se pune inapoi in oala, cu zarzavatul si ceapa tocate marunt, se mai fierb impreuna douazeci de minute, dupa care se acreste ciorba cu otet desfacut intr-o ceasca de apa calda.
Mincarea se parfumeaza cu tarhon tocat marunt care se pune la fiert o data cu orezul si legumele.
Se drege cu ou batut cu smintina si supa fierbinte.
Se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba de carne de porc
Ciorba taraneasca de legume
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii