Carnea afumata se tine in apa rece citeva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cit s-o a
Carnea afumata se tine in apa rece citeva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cit s-o acopere.
Se fierbe descoperit pina cind carnea se desprinde de pe os, se scoate si se curata. Se pune inapoi in oala, cu zarzavatul si ceapa tocate marunt, se mai fierb impreuna douazeci de minute, dupa care se acreste ciorba cu otet desfacut intr-o ceasca de apa calda.
Mincarea se parfumeaza cu tarhon tocat marunt care se pune la fiert o data cu orezul si legumele.
Se drege cu ou batut cu smintina si supa fierbinte.
Se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.
Va recomandam si alte retete culinare:
Ciorba de pui cu smantana
Ciorba de carne de porc
Ciorba taraneasca de legume
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii