Carnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cat s-o a
Carnea afumata se tine in apa rece cateva ore, se taie cu un cutit sau cu o toporisca, se spala in multa apa rece si se pune la fiert in apa cat s-o acopere. Se fierbe descoperit pana cand carnea se desprinde de pe os, se scoate si se curata. Se pune inapoi in oala, cu zarzavatul si ceapa tocate marunt, se mai fierb impreuna douazeci de minute, dupa care se acreste ciorba cu otet desfacut intr-o ceasca de apa calda. Mancarea se parfumeaza cu tarhon tocat marunt care se pune la fiert o data cu orezul si legumele.
Se drege cu ou batut cu smantana si supa fierbinte. Se serveste fierbinte, cu ardei iute alaturi.
Alte retete ciorba recomandate
Ciorba radauteana
Ciorba spanac
Ciorba de pui a la grec
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii