Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste. Adaugam carnea de vita taiata marunt si o pr
Taiem carnea si slanina cubulete. Punem slanina in ceaun si o stropim cu ulei, o prajim pana se topeste.
Adaugam carnea de vita taiata marunt si o prajim amestecand continuu.
Presaram cu boia si acoperim ceaunul, fierbem la foc mic pana cand carnea devine moale.
Daca este necesar adaugam si putina apa, dar cu atentie intrucat este important sa se prajeasca in suc propriu. Adaugam carnea de porc si le fierbem impreuna 1 ora. Curatam legumele si le taiem, morcovii in bucati mai mari, iar rosiile si ardeii in cubulete.
Taiem rondele cartofii. Spalam putin varza si scurtam frunzele, adaugam totul peste carne.
Turnam atata apa cat sa acopere ingredientele, condimentam cu boia si piper.
La sfarsit adaugam mazarea, ciupercile, frunzele de patrunjel si usturoiul pisat si fierbem pana e gata. Condimentam cu smantana si vin la care adaugam un polonic de zeama din ceaun, turnam amestecul in supa si lasam sa dea in clocot.
Alte retete de ciorbe gasiti mai jos:
Ciorba de perisoare cu zeama de varza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii