Ciorba de cartofi cu tarhon

Se pun la fiert 2 litri de apa cu carnea si se spumuieste, se pune sare. Cind e pe jumatate fiarta carnea se adauga zarzavatul(morcovii, patrunjelul s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 cartofi
  • 1 canita orez
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • ( labele
  • aripile
  • gitul si coastele de la gaina
  • rata
  • sau gisca)
  • sare
  • 1-2 oua
  • smintina
  • tarhon proaspat sau conservat
  • otet sau sare de lamiie

Mod de preparare

Se pun la fiert 2 litri de apa cu carnea si se spumuieste, se pune sare. Cind e pe jumatate fiarta carnea se adauga zarzavatul(morcovii, patrunjelul si ceapa) taiat marunt. Se lasa sa clocoteasca putin apoi se pune orezul ales si spalat, cartofii curatati si taiati cuburi. La sfirsit cind totul a firt bine se taie marunt tarhonul si se pune otetul sau sarea de lamiie dupa gust. Dupa ce s-a racit putin se drege cu ouale batute cu smintina.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci