Ciorba de ciuperci este o ciorba buna pentru perioadele de post din an, fiind foarte satioasa si plina de vitamine si nutrienti.
Preparare:
Se calesc in putin ulei morcovul ras pe razatoarea mare, ceapa taiata pestisori, radacina de pastarnac si de telina rase mai mare si ardeiul gras pana se auresc. Eu nu le las decat citeva minute in ulei apoi picur apa cate putina ca sa se inabuseasca.
Cand s-a inmuiat se adauga rosiile si vegeta, ciupercile si se lasa la imprietenit cu celelalte legume. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
In timpul acesta se piseaza usturoiul, se toaca putin patrunjel, se cauta piperul si sarea ca sa fie la indemana dupa ce e fiarta ciorbita.
Se adauga usturoiul, sarea si piperul, se mai lasa sa dea citeva clocote.
Ciorba de ciuperci se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.
Reteta de ciorba de ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Patrick968.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneUn preparat foarte bun ce poate fi servit atat simplu dar ca si o garnitura langa carnita. Sper sa va fie pe plac ca noua...
Sufleu de cartofiIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii