Se curata si se spala f bine toate zarzavaturile., conopida se desface in buchetele mai mici si se lasa putin in apa cu sare pentru a se albi. Celelal
Se curata si se spala f bine toate zarzavaturile., conopida se desface in buchetele mai mici si se lasa putin in apa cu sare pentru a se albi. Celelalte zarzavaturi se taie marunt, se calesc in putin ulei, se pune apa si se lasa sa dea un clocot bun. Conopida se scoate din apa, se clateste si se pune in oala, lasindu-se sa fiarba pina se inmoaie (fara a se sfarima). Ciorba se potriveste de sare, se toaca marunt verdeata(patrunjel, marar) si se drege cu smintina.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii