Ciorba de conopida cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa si consistenta. Pentru supa se taie costita julien, o punem la calit putin.
Ciorba de conopida cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa si consistenta. Se taie costita julien, o punem la calit putin, apoi punem o cratita cu apa la fiert, peste care punem costita. in grasimea ramasa, adaugam morcovul si ardeiul cu ceapa tocate fin sa se caleasca putin, dupa care le punem in cratita cu costita, la fiert, apoi adaugam si conopida taiata buchetele mici. Dupa ce este aproape fiarta, adaugam lingura de pasta tomata si ouale batute bine cu furculita, lasam sa dea cateva clocote, dam deoparte, adaugam smantana batuta si verdeata tocata fin.
Ciorba de conopida cu afumatura se serveste calda cu smantana.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaGustos, simplu si rapid, atat cat ptr musafiri, cat si ptr zi cu zi!
Tort cu crema ricottaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii