Ciorba de conopida cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa si consistenta. Pentru supa se taie costita julien, o punem la calit putin.
Ciorba de conopida cu afumatura este o ciorba de legume si carne delicioasa si consistenta. Se taie costita julien, o punem la calit putin, apoi punem o cratita cu apa la fiert, peste care punem costita. in grasimea ramasa, adaugam morcovul si ardeiul cu ceapa tocate fin sa se caleasca putin, dupa care le punem in cratita cu costita, la fiert, apoi adaugam si conopida taiata buchetele mici. Dupa ce este aproape fiarta, adaugam lingura de pasta tomata si ouale batute bine cu furculita, lasam sa dea cateva clocote, dam deoparte, adaugam smantana batuta si verdeata tocata fin.
Ciorba de conopida cu afumatura se serveste calda cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii