Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, g
Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, groase de 4-5 mm. Toate acestea se pun la calit, intr-o oala, in ulei de masline extravirgin. Dupa ce se rumenesc putin (4-5 min) se sting cu apa fierbinte si se mai lasa la fiert 10-12 min.
Dovlecelul se taie in bucati medii, dupa preferinte, si se adauga in ciorba. Dupa alte 10 min de fiert, se adauga iaurtul si mararul tocat fin si se mai lasa 4-5 min la foc mic, timp in care se amesteca des. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste atat calda cat si rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii