Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, g
Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, groase de 4-5 mm. Toate acestea se pun la calit, intr-o oala, in ulei de masline extravirgin. Dupa ce se rumenesc putin (4-5 min) se sting cu apa fierbinte si se mai lasa la fiert 10-12 min.
Dovlecelul se taie in bucati medii, dupa preferinte, si se adauga in ciorba. Dupa alte 10 min de fiert, se adauga iaurtul si mararul tocat fin si se mai lasa 4-5 min la foc mic, timp in care se amesteca des. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste atat calda cat si rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii