Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, g
Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, groase de 4-5 mm. Toate acestea se pun la calit, intr-o oala, in ulei de masline extravirgin. Dupa ce se rumenesc putin (4-5 min) se sting cu apa fierbinte si se mai lasa la fiert 10-12 min.
Dovlecelul se taie in bucati medii, dupa preferinte, si se adauga in ciorba. Dupa alte 10 min de fiert, se adauga iaurtul si mararul tocat fin si se mai lasa 4-5 min la foc mic, timp in care se amesteca des. Se ia de pe foc si se lasa la racit.
Se serveste atat calda cat si rece. Sursa acestei retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii