Ciorba de dovlecei este o ciorba de legume sanatoasa si delicioasa. Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi.
Ciorba de dovlecei este o ciorba de legume sanatoasa si delicioasa. Se pun la fiert intr-o oala cu apa, o ceapa taiata marunt, un morcov si un patrunjel intregi. Cand zarzavatul este fiert, se adauga borsul fiert separat, dovleceii curatati si taiati potrivit, rosiile si putin marar si patrunjel verde. Se potriveste de sare si se observa sa nu fiarba prea mult, pentru ca dovleceii sa nu se sfarame. La ciorba se poate adauga putin rantas de faina cu ulei sau se drege cu un galbenus si putina smantana.
Ciorba de dovlecei poate fi servita si rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii