Ciorba de dovlecei umpluti

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de ore

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg carne de vaca
  • dovlecei
  • o ceapa
  • 1morcov
  • 1patrunjel
  • 1/2telina
  • o lingura orez
  • unt
  • 2oua
  • 3 linguri de smantana
  • sare zeama de lamaie sau suc de rosii

Mod de preparare

Se fierbe zarzavatul ras pe razatoare,in 2l apa cu sare. Carnea se toaca prin masina de carne,se amesteca cu ceapa rumenita in unt,cu o lingura de orez,cu un ou,sare si piper. Dovleceii se curata de coaja,se taie in doua pe latime,se scobesc si se cu compozitia preparata. Se introduc dovleceii umpluti in oala cu ciorba si se lasa sa fiarba. Cand dovleceii sunt gata,se adauga zeama de lamaie sau suc de rosii si se acreste dupa dorinta. Se bate un galbenus cu 3 linguri cu smantana si se amesteca in ciorba.
Cu mamaliguta

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci