Delicioasa ciorba de fasole este una din cele mai simple retete pe care o puteti intalni pe culinar.ro. Pe langa fasole mai aveti nevoie de cartofi, ceapa, morcovi, ardei, suc de rosii, patrunjel si condimente.
Fasolea se lasa la inmuiat de seara si pana a doua zi dimineata. Dupa ce s-a umflat se pune la fiert in apa cu sare si se schimba apa de 3-4 ori. Separat se curata restul de legume si se toaca marunt. Se pun ceapa cu ardeii la calit cu putin ulei, iar dupa 2-3 minute se adauga morcovii si 1 l de apa. Se lasa la fiert la foc mic. Fasolea se scurge si se adauga in oala cu zarzavaturile. Se adauga cartofii spre final, apoi, dupa 20 de minute se adauga sucul de rosii. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se presara cu patrunjel verde tocat.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ciorba radauteana
Supa de rosii
Supa cu galuste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii