Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum doreste fiecare. Se pune la fiert
Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum doreste fiecare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Ceapa, ardeiul, morcovul si telina se taie cubulete. Cand ciolanul aproape a fiert se adauga legumele si fasolea. Se lasa la fiert pana cand toate legumele s-au inmuiat bine. Se adauga cimbru si sare dupa gust. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu uleiul. Cand a devenit sticloasa se adauga pasta de tomate. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata pasta. Se adauga in oala care fierbe si se mai lasa circa 5 minute.
La sfarsitul prepararii se adauga leusteanul verde.
Alte retete in imagini recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii