Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum doreste fiecare. Se pune la fiert
Alegem fasolea si o punem la inmuiat in apa rece de seara. Spalam ciolanul si il taiem cubulete sau feliute sau cum doreste fiecare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Ceapa, ardeiul, morcovul si telina se taie cubulete. Cand ciolanul aproape a fiert se adauga legumele si fasolea. Se lasa la fiert pana cand toate legumele s-au inmuiat bine. Se adauga cimbru si sare dupa gust. Se toaca ceapa marunt si se pune la calit impreuna cu uleiul. Cand a devenit sticloasa se adauga pasta de tomate. Se amesteca bine pana se incorporeaza toata pasta. Se adauga in oala care fierbe si se mai lasa circa 5 minute.
La sfarsitul prepararii se adauga leusteanul verde.
Alte retete in imagini recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii