Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece. A doua zi se pune la fiert in alta apa rece. Cind da primul clocot, se schimba apa i
Fasolea aleasa se spala si se pune la muiat din ajun in apa rece. A doua zi se pune la fiert in alta apa rece. Cind da primul clocot, se schimba apa inlocuindu-se cu alta fierbinte. Se adauga ceapa taiata marunt. In momentul cind fasolea este pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat in fire subtiri. Sarea se adauga numai dupa ce a plesnit pielita fasolei. In timpul verii, se adauga felii de rosii si de ardei
Se serveste cu patrunjel verde sau marar verde tocat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii