Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert cu apa rece. Cind da in clocot, se schimba apa cu alta calda, pregatita dinainte. Se adauga ceapa taiat
Se alege fasolea, se spala si se pune la fiert cu apa rece. Cind da in clocot, se schimba apa cu alta calda, pregatita dinainte. Se adauga ceapa taiata marunt si untdelemnul. Cind fasolea este fiarta pe jumatate, se adauga zarzavatul, cartofii, taiate marunt, si sarea. La urma, se adauga zeama de varza.
Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii