Ciorba de fasole verde este una din ciorbele mele preferate. Supa de fasole verde este sanatoasa, cu o aroma proaspata.
 
		
	Curatam ceapa si o taiem in cubulete. Taiem fasolea in bucati de 2 cm.
 Calim ceapa in putin ulei, adaugam fasolea verde, zarzavatul  si supa.
 Lasam sa fiarba cam 10 minute. 
 Intr-un bol punem smantana si adaugam putina supa. Amestecam,apoi punem in oala. Mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute.
 Adaugam leusteanul, sarea si piperul, dupa gust.
Servim ciorba de fasole verde cu leustean cu smantana daca mai dorim.
Functia de fierbere
 Functia de iaurt

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii