Ciorba de fasole verde este una din ciorbele mele preferate. Supa de fasole verde este sanatoasa, cu o aroma proaspata.
Curatam ceapa si o taiem in cubulete. Taiem fasolea in bucati de 2 cm.
Calim ceapa in putin ulei, adaugam fasolea verde, zarzavatul si supa.
Lasam sa fiarba cam 10 minute.
Intr-un bol punem smantana si adaugam putina supa. Amestecam,apoi punem in oala. Mai lasam sa fiarba la foc mic 5 minute.
Adaugam leusteanul, sarea si piperul, dupa gust.
Servim ciorba de fasole verde cu leustean cu smantana daca mai dorim.
Functia de fierbere
Functia de iaurt
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii