Ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l apa
  • 500-600 g fasole verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • leustean
  • verdeata

Mod de preparare

Pentru ciorba de fasole verde cu smantana si zarzavaturi zarzavaturile se curata, se spala, se taie fideluta, si se pun la fiert. Fasolea se curata, se spala si se taie subtire, fideluta (oblic pe pastaie). Se adauga la celelalte zarzavaturi si se continua fierberea. Separat se fierb rosiile curatate de coaja. Cand zarzavaturile sint aproape fierte, se adauga orezul spalat si rosiile. Dupa ce si orezul este fiert, se potriveste de sare si piper si se mai da un clocot. Se ia vasul de pe foc, se adauga leusteanul si verdeata tocate.

Servire:

Se serveste cu smantana.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci