Se spala ceapa si verdeata,se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si doua linguri de ulei.Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se f
Se spala ceapa si verdeata,se taie si se pun sa fiarba in apa cu sare si doua linguri de ulei.Cand sunt fierte se adauga salata taiata subtire si se fierbe in continuare.Cand este fiarta salata,se acreste cu otet.Se face omleta din 4 oua,se taie ca taitei,se pun in castron,se toarna ciorba si se serveste.
fierbinte cu miez de paine in ea.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii