Se lasa ciolanul in apa cateva ore, se arunca apa, se pune la fiert in apa rece cu sare. Aprox dupa 1 ora se adauga legumele taiate marunt si leustean
Se lasa ciolanul in apa cateva ore, se arunca apa, se pune la fiert in apa rece cu sare. Aprox dupa 1 ora se adauga legumele taiate marunt si leusteanul. Cand ciolanul este fiert , se scoate, se drege ciorba daca e cazul cu suc de lamaie.
Carnea se taie bucati si se pune in ciorba sau se poate pregati separat ( eu am condimentat-o bine, am prajit-o putin, apoi am pus putina ceapa verde , usturoi si un pic de bulion, am lasat-o sa fiarba cateva minute si am servit-o cu piure de cartofi)
Se serveste cu patrunjel , marar si un pic de iaurt sau smantana, dupa preferinte.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de legume cu ciolan a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii