Se lasa ciolanul in apa cateva ore, se arunca apa, se pune la fiert in apa rece cu sare. Aprox dupa 1 ora se adauga legumele taiate marunt si leustean
Se lasa ciolanul in apa cateva ore, se arunca apa, se pune la fiert in apa rece cu sare. Aprox dupa 1 ora se adauga legumele taiate marunt si leusteanul. Cand ciolanul este fiert , se scoate, se drege ciorba daca e cazul cu suc de lamaie.
Carnea se taie bucati si se pune in ciorba sau se poate pregati separat ( eu am condimentat-o bine, am prajit-o putin, apoi am pus putina ceapa verde , usturoi si un pic de bulion, am lasat-o sa fiarba cateva minute si am servit-o cu piure de cartofi)
Se serveste cu patrunjel , marar si un pic de iaurt sau smantana, dupa preferinte.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de legume cu ciolan a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorbe gasiti aici:
Ciorba greceasca de pui,
Ciorba radauteana,
Ciorba ardeleneasca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii