O ciorba usoara si minunata de primavara!!!
Se pune uleiul la incins in oala in care urmeaza sa facem ciorba. Morcovii se curata si se taie rondele, ardeiul de taie cubulete, se calesc in uleiul incins pentru 2-3 minute. Se adauga apoi ceapa verde taiata in bucati de aproximativ 1 cm. Se continua calirea pentru inca 2 minute. Se pune apa fierbinte(aproximativ 1,5-2 litri) si se fierb legumele 20 minute. Intre timp se spala si se taie vegetalele. Se adauga loboda, leurda si macrisul taiate in fasii. Se pune si orezul clatit in mai multe ape si se continua fierberea inca 12-15 minute, pana orezul este aproape fiert. Se adauga pasta de gogosari, bulgarasi de savoare si zeama de varza sau bors in functie de cat dorim de acra sa fie ciorba. Se lasa sa fiarba 5-10 minute, pana orezul este complet fiert. Se opreste focul, se adauga patrunjelul si leusteanul tocat fin. Se serveste calda sau rece, dupa preferinte, cu smantana sau iaurt daca nu tineti post… Sa va fie de folos!!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii