Ciorba de loboda cu legume si orez este o ciorba de legume consistenta. Morcovii, ceapa, telina si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt.
Ciorba de loboda cu legume si orez este o ciorba de legume consistenta. Morcovii, ceapa, telina si ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Loboda se curata, se spala si se taie fasii. Orezul se curata de impuritati, se spala, se fierbe si se raceste. Patrunjelul si leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Borsul se fierbe si se strecoara. Ceapa, morcovii si telina se fierb in apa cu sare si 30 ml ulei. Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se adauga ceapa verde si loboda. Din oua si ulei se prepara o omleta, care se taie bucati mici si se pune in ciorba. Se fierbe cca 5 minute. Se adauga leustean verde.
Ciorba de loboda cu legume si orez se serveste fierbinte, cu patrunjel verde deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii