Se taie in bucatele carnea, se presara cu sare si se pune intr-o oala cu 2 litri de apa, impreuna cu morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt. Cind
Se taie in bucatele carnea, se presara cu sare si se pune intr-o oala cu 2 litri de apa, impreuna cu morcovul, patrunjelul, ceapa taiata marunt. Cind carnea este aproape fiarta, se strecoara ciorba intr-alta oala, unde se pun si bucatile de carne. Se adauga tot atunci macrisul ales si spalat si patrunjel verde taiat marunt. Se lasa sa mai fiarba cca 10-15 minute. Separat, se bate in supiera galbenusurile cu smintina si otetul, apoi se pune peste acestea cite putin din ciorba, amestecind-o totodata bine, pina se pune toata ciorba.
Se serveste fierbinte cu felii de franzela prajite in unt, care se pun in ciorba
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii