Ciorba de macrou este delicioasa si foarte satioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba de peste am folosit 3 bucati de macrou.
Ciorba de macrou este delicioasa si foarte satioasa. Pentru aceasta reteta de ciorba de peste se curata bine pestele si se taie bucati,iar legumele dupa ce s-au curatat se taie cubulete. Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga morcovul. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga ardeii, cartoful si tulpina de telina.
Tot acum se poate adauga si pasta de tomate, apoi adaugam apa. Dupa ce s-au fiert legumele se adauga bucatile de peste.
Se fierbe numai putin. Apoi se adauga orezul si rosiile si se mai tine putin pe foc. La sfarstit se adauga patrunjelul si leusteanul tocate marunt. Ciorba de macrou se acreste dupa gust cu zeama de lamaie sau bors.
Ciorba de macrou se serveste calda, eventual cu smantana si cu paine proaspata de casa.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii