Ciorbă de miel reţetă. Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem la fiert in 4 litri de apa cu 1 lingura rasa sare. Curatam
Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem la fiert in 4 litri de apa cu 1 lingura rasa sare.
Curatam legumele si le taiem. Doar ceapa se toaca marunt, iar tulpinile de telina in rondele.
Intr-o mare se incinge uleiul si se adauga legumele. Le calim 5 minute la foc mare.
Puneti legumele calite in oala in care fierbe carnea, acoperiti-o cu un capac si lasati ciorba sa fiarba la foc mic.
Cand carnea se despride cu usurinta de pe oaseluati oala de pe foc.
Amestecati intr-un castron urmatoarele: smantana cu
galbenusurile de ou, faina, coaja de la 1 lamaie, zeama de la cele 2 lamai, usturoiul si patrunjelul tocat marunt. Puneti in castron 2 cani din supa din oala, omogenizati
bine, apoi turnati in etape amestecul in oala cu ciorba, amestecand continuu.
Potriviti de sare si piper si serviti ciorba calda.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii