Ciorbă de miel reţetă. Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem la fiert in 4 litri de apa cu 1 lingura rasa sare. Curatam
Se curata carnea de pielite si tendoane; se taie in bucati potrivite. O spalam si o punem la fiert in 4 litri de apa cu 1 lingura rasa sare.
Curatam legumele si le taiem. Doar ceapa se toaca marunt, iar tulpinile de telina in rondele.
Intr-o mare se incinge uleiul si se adauga legumele. Le calim 5 minute la foc mare.
Puneti legumele calite in oala in care fierbe carnea, acoperiti-o cu un capac si lasati ciorba sa fiarba la foc mic.
Cand carnea se despride cu usurinta de pe oaseluati oala de pe foc.
Amestecati intr-un castron urmatoarele: smantana cu
galbenusurile de ou, faina, coaja de la 1 lamaie, zeama de la cele 2 lamai, usturoiul si patrunjelul tocat marunt. Puneti in castron 2 cani din supa din oala, omogenizati
bine, apoi turnati in etape amestecul in oala cu ciorba, amestecand continuu.
Potriviti de sare si piper si serviti ciorba calda.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii