Ciorbă de miel reţetă. Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori. Cand legumele sunt fierte pe jumatate,
Se pune apa intr-un vas adanc si se fierbe in clocot. Se adauga morcov, telina, ceapa toate tocate solzisori.
Cand legumele sunt fierte pe jumatate, se pune carnea de miel, dupa ce a fost spalata bine si taiate bucati.
Dupa ce si carnea este aproape fiarta se adauga orez. La sfarsit, dupa ce toate aceste ingrediente s-au fiert, se pune bors (dupa gust).
Se mai da intr-un clocot si inainte de a stinge focul se adauga verdeata (leustean si partunjel).
Se poate drege si cu un ou.
Pofta buna!
Reteta Ciorba de miel a la Buzau a fost propusa de Ana-Maria pe forum culinar.ro
Alte retete de ciorba gasiti aici:
Ciorba de varza de bruxelles,
Bors de miel,
Ciorba de legume cu ciolan
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii