Se taie marunt ceapa si morcovul si se inabusa in ulei. Se pune apoi apa in oala si se lasa sa fiarba. Cind legumele au fiert pe jumatate, se adauga o
Se taie marunt ceapa si morcovul si se inabusa in ulei. Se pune apoi apa in oala si se lasa sa fiarba. Cind legumele au fiert pe jumatate, se adauga orezul. Dupa ce a fiert orezul, se sparg ouale cu atentie direct in oala, se adauga condimente, borcanul de iaurt, o lingurita de otet si se lasa sa fiarba citeva minute. Se opreste focul si se adauga smintina si patrunjel verde

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii