Pentru a prepara aceasta reteta de ciorba de pasare sunt necesate urmatoarele ingrediente:carne de pasare, ceapa, morcovi, patrunjel, orez, faina, smantana, verdeata, usturoi, oua, lamaie.
Carnea se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Se inlatura spuma dormata in timpul fieberii. Se adauga ceapa tocata marunt, zarzavatul taiat si orezul spalat si curatat. Atunci cand zarzavatul si carnea sunt fierte, se indeparteaza vasu de pe foc.
Galbenusurile se amesteca cu faina, mujdeiul, zeama de lamaie, smantana. Se subtiaza compozitia cu zeama din ciorba. Se adauga compozitia in ciorba.
Se pune ciorba din nou pe foc, lasand-o sa dea cateva clocote.
Se serveste cu verdeata tocata marunt si eventual smantana.
Alte retete recomandate:
Ciorba de miel
Ciorba de salata
Ciorba radauteana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii