Ciorba de perisoare este o reteta de ciorba cu chiftele de carne. O ciorba consistenta, potrivita pentru masa de pranz.
Punem o oala cu 2 l de apa la fiert la foc mare si adaugam legumele curatate si taiate cubulete.
Perisoarele: inmuiem felia de paine si o sfaramam marunt si o amestecam cu carnea,orezul, 1 ceapa micuta taiata marunt, 1/4 patrunjel tocat marunt, sare, piper. Ne udam mainile si facem bilute cu diametrul de 3-4 cm. Dupa ce le-am terminat de facut le punem in oala peste legumele care ar trebui sa fie aproape fierte. Dupa ce le-am pus dam oala la foc mic. Cand sunt fierte perisoarele adaugam bors, sare, piper dupa gust si mai lasam sa fiarba 2-3 clocote, dupa care adaugam restul de patrunjel tocat si oprim focul.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Servim ciorba de perisoare calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii