Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne.
Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne. Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa. Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.
Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez. Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors, leustean si patrunjel verde.
Ciorba de perisoare se serveste calda, cu smantana si ardei iute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseDin cauza de raceala in exces,a trebuit sa-mi fac de lucru si sa uit starea naspa pe care o am,plus ca trebuia sa execut...
Prajitura cu visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii