Ciorba de perisoare cu orez

Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Ciorba de perisoare cu orez

Ingrediente

  • 1 litru de supa sau apa cu cub concentrat
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • 1 tulpina telina (apio)
  • leustean
  • patrunjel verde
  • bors magic
  • 250 gr carne tocata de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de orez nefiert
  • sare

Mod de preparare

Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne. Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa. Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.
Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez. Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors, leustean si patrunjel verde.


Ciorba de perisoare se serveste calda, cu smantana si ardei iute.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori