Ciorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare pe care o vei repeta cu siguranta.
Carnea tocata se amesteca bine cu orezul bine spalat si scurs de apa,albusul de ou(galbenusul se va amesteca cu smantana)patrunjelul taiat marunt,sare,piper si paprika dulce.Cu mainele umede formam mici bilute rotunde din compozitia de carne.
Dupa ce spalam foarte bine legumele,le curatam,le taiem cubulete,apoi adaugam apa si lasam sa fiarba.Dupa ce a dat in cateva clocote punem si perisoarele si mai lasam la fiert aproximativ 20 de minute,dupa care adaugam si rosia decojita si taiata cuburi mici.Dupa 5 minute oprim focul si adaugam verdeata.
Galbenusurile le punem intr-un bol cu smantana,2 linguri de apa rece si amestecam bine.Peste aceasta compozitie turnam foarte usor, doua polonice de ciorba fierbinte si amestecam. Compozitia rezultata o turnam in oala.
Pofta buna!
Servim ciorba de perisoare delicioasa calda si acrita dupa gustul fiecaruia.
Cele doua functii pe care as dori sa le testez: coacerea si prajirea
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii