Ciorba de peste

Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt s

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • UN hg peste mic
  • 2 cepe
  • 1 praz
  • 3catei de usturoi
  • 1/2kg rosii
  • 1pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat marunt
  • crutoane
  • 1kg morun
  • 2l apa
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Pestele mic-albisoara,rosioara,caracuda,obleti-se curata, se spala si se fiebe in apa cu sare,impreuna cu legumele curatate,spalate si taiate marunt si cu vinul.Cand pestele este fiert,se scoate din apa si se pun bucati de peste mare-morun,nisetru,sau crap.Se fierbe in continuare pana ce pestele este fiert.Se acreste ciorba cu zeama de lamaie sau de varza,bors,otet.
Ciorba se serveste cu crutoane,iar carne se serveste separat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori