Ciorba de peste cu orez

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri. Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 1/2 kg peste
  • zarzavat de supa
  • 50 gr. orez
  • sare

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri. Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si orezul. Dupa ce a fiert totul se presara cu verdeata tocata marunt.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori