Ciorba de peste cu orez

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri. Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 litri apa
  • 1 1/2 kg peste
  • zarzavat de supa
  • 50 gr. orez
  • sare

Mod de preparare

Se pune apa la fiert si cind clocoteste se adauga zarzavatul taiat fire subtiri. Se lasa sa fiarba cu sare si cind e aproape fiert se pune pestele si orezul. Dupa ce a fiert totul se presara cu verdeata tocata marunt.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci