Ciorba de porc cu tarhon si smantana

Ciorba de porc cu tarhon si smantana este o mancare traditionala ce poate fi servit la orice eveniment. Intai se spala carnea de porc si se taie cuburi.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de porc cu tarhon si smantana

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 1/2 telina
  • 2 ardei
  • 200 ml smantana
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr orez
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • tarhon
  • 3 lg otet
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Ciorba de porc cu tarhon si smantana este o mancare traditionala ce poate fi servit la orice eveniment. Intai se spala carnea de porc si se taie cuburi. Se pune la fiert in 4 l de apa, se ia spuma de cate ori este nevoie. Dupa o ora se adauga legumele tocate si se mai lasa 20 de minute sa fiarba. Se adauga orezul spalat in mai multe ape, vegeta si piper dupa gust. Se stinge focul cand este fiert orezul, se amesteca smantana cu galbenusurile, tarhonul tocat marunt si otetul si se pune peste ciorba.


Ciorba de porc cu tarhon si smantana se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.

Alte retete culinare romanesti:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori