Ciorba de porc cu tarhon si smantana este o mancare traditionala ce poate fi servit la orice eveniment. Intai se spala carnea de porc si se taie cuburi.
Ciorba de porc cu tarhon si smantana este o mancare traditionala ce poate fi servit la orice eveniment. Intai se spala carnea de porc si se taie cuburi. Se pune la fiert in 4 l de apa, se ia spuma de cate ori este nevoie. Dupa o ora se adauga legumele tocate si se mai lasa 20 de minute sa fiarba. Se adauga orezul spalat in mai multe ape, vegeta si piper dupa gust. Se stinge focul cand este fiert orezul, se amesteca smantana cu galbenusurile, tarhonul tocat marunt si otetul si se pune peste ciorba.
Ciorba de porc cu tarhon si smantana se serveste calda, cu crutoane de paine prajita.
Alte retete culinare romanesti:
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneMuschiulet de porc cu ciuperci este o mancare delicioasa, o masa completa cu garnitura de ciuperci.
Muschiulet de porc cu ciuperciGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSalata de oua cu ciuperci si sos de iaurt este delicioasa si sanatoasa! Este o reteta de salata rece care se prepara usor.
Salata de oua cu ciuperci si sos de iaurtOmleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherry este perfecta pentru mic-dejun de primavara.
Omleta cu ciuperci, spanac, branza si rosii cherryIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii