Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie maru
Maruntaiele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece sub jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt.Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii.Z eama de varza se fierbe si se strecoara. Supa de oase se prepara folosind reteta respectiva. Pasta de tomate se dilueaza in 100ml apa. Maruntaiele de pui se fierb in supa de oase cu sare si se spumeaza. Se adauga legumele(ceapa,morcovi,telina,pastarnac si patrunjel radacina) si se continua fierberea. Cand legumele si maruntaiele de pui sunt aproape fierte se adauga pasta de tomate, rosii, zeama de varza si orez fiert. Se mai fierb circa 10 minute. Se adauga leustean verde si sare.
Ciorba se prezinta in supiera, bol sau cana. Se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii