Ciorba de potroace cu carne de pasare si orez

Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • maruntaie
  • aripi
  • git si picioarele de la pasare
  • 1 l apa
  • 1 l zeama de varza acra
  • zarzavat de supa
  • 2 cepe
  • 1/2 cescuta de orez
  • sare
  • ardei verde mic
  • leustean
  • 2 oua

Mod de preparare

Pentru ciorba de potroace cu carne de pasare si orez se toarna intr-o oala zeama de varza amestecata cu apa. Cand incepe sa clocoteasca, se adauga maruntaiele si bucatele de pasare usor presarate cu sare. Dupa ce se ia spuma se adauga ceapa tocata si zarzavatul ras. Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul. La sfirsit se adauga leusteanul si se drege cu ou.


Se serveste cu ardei verde, mic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci