Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata.
Pentru ciorba de potroace cu multe legume pipotele de pui se spala, se curata si se oparesc. Ceapa, telina, patrunjelul radacina, pastarnacul si morcovii se curata, se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe si se trece prin jet de apa rece. Leusteanul se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Zeama de varza se fierbe si se strecoara. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml de apa. Pipotele de pui se fierb in 2 l de apa cu sare si se spumeaza. Se adauga legumele, cuburile MAGGI si se continua fierberea. Cand legumele si carnea sunt aproape fierte, se pun pasta de tomate, rosii, zeama de varza si orez fiert. Se mai fierb 5 minute. Se adauga sare si leustean.
Ciorba de potroace cu multe legume se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii