Se curata, se spala si se toaca marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga 2 l de apa si se pune la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga orezul ales
Se curata, se spala si se toaca marunt ceapa, se caleste in ulei, se adauga 2 l de apa si se pune la fiert. Cand apa clocoteste, se adauga orezul ales si spalat. Se curata urzicile, se aleg bine, se spala, se toaca si se pun la fiert cand orezul a inceput sa infloreasca, apoi se adauga putina sare. Se dau cateva clocote, iar cand urzicile au fiert, se adauga sucul de rosii si sarea. Cand e gata ciorba, se adauga leusteanul tocat marunt. Se poate acri cu zeama de lamaie sau otet.
Fierbinte cu mamaliguta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii