Preparare: Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii. Se prajesc putin impreuna, se
Preparare:
Maruntaiele spalate si taiate se calesc in ulei, se adauga morcovii, patrunjelul si ciupercile taiate felii.
Se prajesc putin impreuna, se sting cu 1,5 l apa calda. Ceapa se fierbe intreaga, se adauga piper si sare.
Se fierbe la foc mic si, cand zarzavaturile sunt aproape moi, se adauga mazarea.
Cand toate sunt fierte, se presara deasupra patrunjel verde taiat marunt.
Alte retete culinare recomandate
Salata de vinete cu maioneza
Tocanita de ficatei
Ciorba dovlecei
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii