Puneti intai apa la fiert, dupa care se curata legumele, se spala si se adauga in apa pusa pe foc. Separat curatati carnea de pui(piept de pui, pulpe
Puneti intai apa la fiert, dupa care se curata legumele, se spala si se adauga in apa pusa pe foc. Separat curatati carnea de pui(piept de pui, pulpe de pui, ciocanele) si puneti-o la fiert.O lasati sa fiarba pana face spuma dupa care o spalati din nou si o taiati fasii sau cubulete dupa plac.
Apoi o adaugati peste legumele din oala impreuna cu condimentele.
Dupa ce au fiert legumele, le scoateti exact ca la ciorba de burta si luati ciorba de pe foc. Asteptati sa se raceasca putin dupa care incepeti sa o dregeti. Separati albusurile de galbenusuri, bateti galbenusurile bine, adaugati putina smantana si le puneti in oala impreuna cu patrunjelul. Mai adaugati putin piper dupa gust. Cantitatile de legume si condimente pot fi adaugate in functie de fiecare.
Serviti cu usturoi, otet sau smantana. Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii