Ciorba de rata cu taitei

Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de rata cu taitei

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 1 morcov taiat cuburi
  • 1 pastarnac
  • taiat cuburi
  • 1 bucata telina
  • taiata cuburi
  • taitei (facuti de mama de data asta)
  • apa
  • tacam de rata si inca o ceapa

Mod de preparare

Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa. Se pune rata, apa si ceapa in oala minune. Se fierbe cam 20 minute.
Intr-o oala adanca, se adauga legumele cu supa de la rata si se dau la fiert. Cand sunt legumele moi,se adauga carnea si taiteii. Se mai tin cinci minute pe foc si se presara patrunjel proaspat, congelat sau uscat.


Ciorba de rata se serveste calda.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc