Ciorba de rata cu taitei

Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Ciorba de rata cu taitei

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 1 morcov taiat cuburi
  • 1 pastarnac
  • taiat cuburi
  • 1 bucata telina
  • taiata cuburi
  • taitei (facuti de mama de data asta)
  • apa
  • tacam de rata si inca o ceapa

Mod de preparare

Ciorba de rata este delicioasa. Pentru a prepara aceasta ciorba aveti nevoie de rata, zarzavaturi, taitei si ceapa. Se pune rata, apa si ceapa in oala minune. Se fierbe cam 20 minute.
Intr-o oala adanca, se adauga legumele cu supa de la rata si se dau la fiert. Cand sunt legumele moi,se adauga carnea si taiteii. Se mai tin cinci minute pe foc si se presara patrunjel proaspat, congelat sau uscat.


Ciorba de rata se serveste calda.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori