Rosiile, zarzavatul si jumatate din cantitatea de ceapa se spala, se taie si se pun la fiert cu apa rece si sare. Cind sint bine fierte se trec prin s
Rosiile, zarzavatul si jumatate din cantitatea de ceapa se spala, se taie si se pun la fiert cu apa rece si sare. Cind sint bine fierte se trec prin sita, iar zarzavatul se taie in bucati mici. Separat se inabusa in ulei restul de ceapa taiata marunt, fasolea taiata bucatele si orezul. Se picura apa si cind fasolea este bine fiarta, se adauga zeama de rosii si zarzavatul fiert, ardeii copti curatati de pielita si taiati felii, 1-2 ardei cruzi. Se adauga zaharul. Se mai poate prepara si cu toata cantitatea de ceapa pusa la fiert o data cu fasolea.
Se serveste cu patrunjel verde tocat si un pahar de zeama de rosii crude
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii