Se pune la fiert intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si s
Se pune la fiert intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si se spala salata, apoi se pune in oala, taiata, dar nu marunt. Salata nu trebuie lasata sa fiarba, ci numai sa dea un clocot, apoi se ia de la foc. Se fac jumari din 5-6 oua, cu cuburi de slanina fripta care se pun in ciorba cind se serveste. Separat, intr-o farfurie, se amesteca o lingura de faina cu cele doua galbenusuri, smintina si otetul. Se pune cu grija cite putin din aceasta compozitie in ciorba si se amesteca cu grija. Daca nu este suficient de acra, se mai adauga otet.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii