Se prepara o omleta din 4 oua si 4 linguri lapte, prajita in 2 lingurite unt sau ulei, sare. Zarzavaturile curatate si spalate se dau pe razatoarea de
Se prepara o omleta din 4 oua si 4 linguri lapte, prajita in 2 lingurite unt sau ulei, sare. Zarzavaturile curatate si spalate se dau pe razatoarea de zarzavat si se pun la fiert cu apa 20 minute. Se strecoara inlaturindu-se zarzavatul si in zeama se adauga salata bine spalata si taiata suvite late, faina amestecata cu smintina. Se lasa sa fiarba 10 minute apoi se adauga sare, otet sau zeama de lamiie si verdeata tocata.
Se serveste cu omleta taiata ca taiteii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii