Pentru ciorba de stevie se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa toata cu o lingura de ulei.
Pentru ciorba de stevie se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa toata cu o lingura de ulei, se pune faina; se rumeneste si se stinge cu apa. Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In loc de orez, se pot pune la fiert cativa cartofi taiati marunt.
Ciorba de stevie se serveste calda.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii