Pentru ciorba de stevie se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa toata cu o lingura de ulei.
Pentru ciorba de stevie se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa toata cu o lingura de ulei, se pune faina; se rumeneste si se stinge cu apa. Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In loc de orez, se pot pune la fiert cativa cartofi taiati marunt.
Ciorba de stevie se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii