Ciorbe

Reteta Ciorba de vacuta

portii reteta 15 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 
gatire reteta 1h:15m 
daliatrifa12 postat de
Postat pe: 15-10-2018
Adaugă în cartea de bucate
O reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa

ingrediente

15 portii

   1 buc ceafa de vitel
   1 buc os de vitel
   2 morcovi
   1 buc patrunjel
   1 buc ceapa
   jumatate buc de telina
   pasta de ardei
   frunze de patrunjel
   1 ou
   faina
   ulei

mod de preparare

Se pune o oala pe foc, oala in care punem carnea sa fiarba. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta, supa se strecoara si se taie bucati mici din carnea fiarta.

Legumele se curata si se taie cubulete, apoi intr-o oala se pun la calit pentru 5 minute, apoi se sting cu apa de pe supa strecurata. Se lasa sa fiarba si legumele, iar cand sunt gata, se adauga si pasta de ardei in ciorba, iar la final din ou, faina si apa se rup galuste mici de faina in supa.

Se lasa sa fiarba si galustele 5-10 minute, iar la final se adauga patrunjel proaspat tocat.

Se serveste cu smantana, dupa preferinte.
Incearca si Ciorba de burta
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.