Ciorba de vacuta

O reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa

Portii
15
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
75 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de vacuta

Ingrediente

  • 1 buc ceafa de vitel
  • 1 buc os de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 buc patrunjel
  • 1 buc ceapa
  • jumatate buc de telina
  • pasta de ardei
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Se pune o oala pe foc, oala in care punem carnea sa fiarba. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta, supa se strecoara si se taie bucati mici din carnea fiarta.

Legumele se curata si se taie cubulete, apoi intr-o oala se pun la calit pentru 5 minute, apoi se sting cu apa de pe supa strecurata. Se lasa sa fiarba si legumele, iar cand sunt gata, se adauga si pasta de ardei in ciorba, iar la final din ou, faina si apa se rup galuste mici de faina in supa.

Se lasa sa fiarba si galustele 5-10 minute, iar la final se adauga patrunjel proaspat tocat.

Se serveste cu smantana, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori