Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge uleiu intr-o oala . Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si cascavalul sau branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se ia carne cu o lingurita pe care o undam in apa rece si , cu palmele ude se formeaza perisoarele, care se pun in supa si se fierb cam 10 min.
Se serveste cu patrunjel tocat fin.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii